Microdermabrasie - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Microdermabrasie

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is van vitaal belang.
De huid speelt een belangrijke rol voor het goed functioneren van ons lichaam.
Denk bijvoorbeeld aan bescherming van buiten of het reguleren van de lichaamstemperatuur.
Daarbij bepaald de huid ook voor een groot deel hoe we eruit zien.
Het is belangrijk de huid in goede conditie en gezond te houden.
Huidaandoeningen, slechte eetgewoonten, veroudering en luchtvervuiling verstoren het normale peelingproces en het goed functioneren van de huid.
Onregelmatigheden van de huid als gevolg hiervan of huidbeschadigingen zijn goed te behandelen met microdermabrasie.
Voorbeelden van huidonregelmatigheden die met microdermabrasie behandeld kunnen worden zijn:

• Beginnende rimpeltjes
• Littekens
• Huidverhoorning 
 

Microdermabrasie behandeling:
Bij de moderne microdermabrasie-behandeling wordt met behulp van geavanceerde apparatuur, op pijnloze wijze, een fijne straal steriele microkristallen langs de huid gezogen. Zeer nauwkeurig wordt een laagje van de opperhuid met dode en beschadigde huidcellen verwijderd. De huid wordt hierdoor aangezet versneld nieuwe huidcellen aan te maken. De doorbloeding van de huid wordt daarbij gestimuleerd evenals de productie van collageen en elastine in de dieperliggende huidlagen.
Dit alles resulteert in een gave en frisse huid die glad en soepel aanvoelt. Hoeveel er van de opperhuid wordt verwijderd is afhankelijk van de indicatie.

Tijdens een consult analyseren wij het doelgebied en stemmen de behandeling hierop af. De behandeling is mogelijk voor elk lichaamsdeel. Afhankelijk van de indicatie zijn meerdere behandelingen nodig. Feron huidverzorging maakt gebruik van het Philoderm microdermabrasie apparaat. Het is een volledig gesloten en steriel systeem. Verder onderscheid dit systeem zich door de kracht en dieptewerking die mogelijk is.

Nabehandeling:
Het is belangrijk om na een microdermabrasie behandeling (tijdelijk) een sunblocker te gebruiken, hoe lang u deze moet gebruiken is afhankelijk van de diepte van de behandeling. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu