Wie zijn wij? - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
 

Helen Feron

Helen Feron heeft opleiding de Hogeschool in Utrecht gevolgd voor huidtherapie. Daarnaast heeft ze aanvullende cursussen gedaan voor permanente make-up en dermatografie. Zij heeft ervaring opgedaan in o.a. het brandwondencentrum in Rotterdam, een huid & oedeemtherapie praktijk in Delft, het academische ziekenhuis in Maastricht en Stichting SNIP (Stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen) in Amsterdam. Helen is ook verbonden geweest aan het Nationaal Huidcentrum.
Zij is zeer gedreven in haar vak waarbij zij op een positieve, professionele en enthousiaste manier haar cliënten tegemoet treedt. Daarnaast houdt zij zich voortdurend bezig met de laatste en nieuwste ontwikkelingen en technieken op haar vakgebied. Daarvoor maakt zij o.a. gebruik van een geavanceerde gezichtanalyse. U kunt bij Helen terecht voor o.a. behandelingen als chemische peelings, endermologie, lymfedrainage, microdermabrasie, specifieke acne behandeling, permanent ontharen, gezichtverjonging, etc..

 
 

Feron Huidkliniek wordt ondersteund door cosmetisch arts Drs. Babak Mahdavian Delavary

 
 

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij eigenaar en werkzaam in 6 klinieken. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu