Omniluxbehandeling - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering
 

Omniluxbehandeling

De helende werking van het licht.
De huid is met zo`n 2 m2 het grootste orgaan van ons lichaam, de belangrijkste functie is ons beschermen tegen schadelijke invloeden zoals UV-A en UV-B licht. Een gezonde, mooie huid reflecteert ons welbevinden. Licht is een nieuwe en opwindende toevoeging aan huidtherapie: Wij worden allemaal beïnvloed door de kracht van licht, denk alleen maar aan een zonnige zomeravond in vergelijking met een koude winteravond. De voordelen van licht worden breed erkend in de moderne geneeskunde. De behandeling van huidkanker en psychische problemen (winterblues) zijn maar enkele voorbeelden.

 
 

Omnilux werd ontwikkeld om de helende kracht van het licht te gebruiken voor veilige en effectieve huidverzorging. Onderstaande teksten verklaren de vele mogelijkheden en voordelen van Omnilux lichttherapie voor vitalisering van de vermoeide huid, huidverjonging en behandeling van de probleemhuid zoals o.a. acne. U zult merken dat de combinatie van Omnilux met goede huidverzorgingsproducten en/of esthetische behandelingen zoals Botox de effecten verbetert en verlengt.

Wees bewust van de mogelijkheden van licht therapie:

• Veilig, effectief, non-invasief.
• Geschikt voor alle huidtypes, het gehele jaar.
• Geen bijwerkingen, pijnloos, geen roodheid of irritatie.
• Geen herstelperiode.
• Snelle en eenvoudige behandeling.
• Werkt op basis van lichaamseigen helingsprocessen.
• Behandeling afgestemd op uw wensen.

 
 

Omnilux BlueTM behandeling van Acne
Acne vind zijn oorsprong in talgklieren die overmatig produceren waardoor poriën verstopt raken.
Deze verstopte poriën worden vervolgens overmatig bevolkt door normale huidbacteriën en het lichaamseigen afweermechanisme veroorzaakt ontsteking en roodheid die wij associëren met acne.

 
 

Hoe werkt omnilux blue lichttherapie? Een van de belangrijkste bacteriën die verantwoordelijk is voor de ontsteking en roodheid is de zgn.
Propionibacterium acnes, kortweg P.acnes. Deze bacterie produceert natuurlijke chemicaliën, zgn. porphyrines die gevoelig zijn voor licht met bepaalde golflengtes.
Indien belicht met de juiste golflengte, dosis en intensiteit vindt een reactie plaats waarbij de porphyrines worden geëxciteerd en de bacteriën geneutraliseerd worden.
Omnilux blueTM voldoet aan deze voorwaarden en vernietigt zo de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de roodheid en/of ontsteking van acne.
Verdere verbetering van het resultaat door combinatie met omnilux reviveTM doordat roodlicht dieper in de huid doordringt en het roodlicht spectrum ontstekingsremmende eigenschappen heeft.
De gemiddelde clearance bedroeg 89% 12 weken na afloop van de laatste behandeling.

Omnilux ReviveTM herstel van de vermoeide huid
Wordt toegepast voor herstel van de huid of in combinatie met omnilux blue voor effectieve behandeling van acne of in combinatie met omnilux plus voor huidverjonging en wondheling.
Veroudering van de huid is het gevolg van complexe biologische processen maar kan worden onderverdeeld in twee hoofdoorzaken:
chronologische veroudering, het effect dat het verloop van tijd heeft op ons lichaam door de negatieve bijwerking van schadelijk zonlicht
photo-aging, naarmate men ouder wordt vermindert de aanmaak van collageen het eiwit dat als hoofdbestanddeel zorgt voor ondersteuning van de huid.
De huid wordt minder flexibel, droger en dunner en omdat de lichaamseigen regeneratieprocessen afnemen wordt minder vocht vastgehouden.
Deze effecten worden versneld door schadelijke UV-A en UV-B straling in het zonlicht. Deze straling beschadigt de huid door stimulatie van enzymen die de aanmaak van nieuw collageen tegengaan.
Het gaat er dus om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren! Hierin komt de unieke en waardevolle rol van OmniluxTM tot uiting.
 
Omnilux plus TM er jonger uitzien
Wordt gebruikt voor skin rejuvenation in combinatie met Omnilux ReviveTM en voor wondheling. Voorts worden interessante resultaten waargenomen bij gebruik tegen o.a. spierpijn, gewrichtspijnen, kramp en jicht.
Omnilux combinatietherapie maakt gebruik van lichaamseigen processen om effecten van huidveroudering tegen te gaan. De beide lichtbronnen richten zich op specifiek cellen die verantwoordelijk zijn voor de synthese en reparatie van huidstructuren.
Zeer mooie resultaten als u combineert met een huidimprovement behandeling vooraf.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu